Hlavní obsah

Druhá slovenská Miss 2003 chce studovat medicínu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovensko se podobně jako v minulých letech neuspokojilo pouze s jednou soutěží o nejkrásnější dívku roku a v sobotu večer zvolilo už druhou letošní Miss. Ke 20leté vysokoškolačce Petre Mokrošové z východoslovenských Michalovec, která v březnu vyhrála soutěž Miss Universe Slovenska, přibyla Miss 2003 Adriana Pospíšilová z Bratislavy.

Foto: ilustrační foto

Průběh závodu v roce 2010

Článek

Devatenáctiletá Miss 2003 s mírami 85-60-90 je vysoká 174 cm a v budoucnu by chtěla studovat medicínu. Prozradila, že do soutěže se přihlásila z recese. Kromě jiných cen dostala ke korunce pro vítězku také osobní automobil BMW. První vicemiss byla zvolena 18letá Miroslava Luberdová z Košic a titul druhé vicemiss patří její vrstevnici Simoně Slobodníkové z Banské Bystrice.

Kromě krásných dívek se snažili pořadatelé nalákat diváky také na vystoupení německého dívčího tria Wonderwall, českého zpěváka Petra Muka nebo slovenských kapel Gladiátor či No Name.

Zatímco první klání o nejhezčí Slovenku, kterou pořádala agentura poslední československé federální miss Silvie Lakatošové, přenášela televize Joj, druhou soutěž pod záštitou Produkčního domu Forza mohli Slováci vidět na konkurenční stanici Markíza. Mokrošová bude Slovensko reprezentovat na mezinárodní soutěži Miss Universe a Pospíšilová na Miss World.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Slovenska studuje práva

Nejhezčí Slovenkou pro letošní rok byla v sobotu večer zvolena 20letá studentka práv Petra Mokrošová z východoslovenských Michalovec. Miss Universe Slovenska...

Výběr článků

Načítám