Hlavní obsah

Douglasovi v září pokřtí ve Walesu obě své děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SWANSEA

Září bude pro slavné manžele Catherine Zeta - Jonesovou a Michaela Douglase nabitým měsícem. Kromě toho, že oslaví třetí výročí svatby a 25. září mají oba narozeniny, plánují navíc v hereččině rodném Walesu nechat pokřtít obě své děti, tříletého Dylana a čtyřměsíční Carys.

Foto: Petr Hejna

Kotzen v Retro Music Hall

Článek

Přesné místo křtu je zatím přísně tajeno, ale předpokládá se, že to bude nedaleko domova Catherininých rodičů v Mayals u Swansea, píše časopis Hello.

Na seznamu pozvaných figuruje celá řada slavných jmen, mezi kterými jsou například hollywoodské herečky Meg Ryanová a Goldie Hawnová, Douglasův dlouholetý přítel herec Danny DeVito, režisér Steven Spielberg či Velšané herec Anthony Hopkins a zpěvák Tom Jones.

Ze strany rodiny je očekávána mimo jiné Zeta - Jonesové milovaná babička Zeta (86) a Douglasovi rodiče Kirk (87) a Anne Douglasovi, kteří spolu na jaře oslaví 50. výročí svatby.

Carys Zeta Douglasová, která se narodila letošního 20. dubna, bude pokřtěna spolu se svým starším bratrem Dylanem Michaelem Douglasem, který oslavil třetí narozeniny tento měsíc.

Aby svým prominentním hostům zajistili odpovídající ubytovaní, objednali manželé Douglasovi 20 pokojů v pětihvězdičkovém hotelu Morgan´s ve Swansea.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám