Hlavní obsah

Douglasové natočili film a vdali babičku

Novinky, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARLOVY VARY

"Nemyslete si, že jsme nějaká disharmonická rodina. Sice jsme se s Kirkem rozvedli, když bylo Michaelovi pět let, ale žijeme harmonicky," řekla v Karlových Varech Diana Douglasová, nejstarší ze slavné herecké rodiny, která se hostům závěrečného ceremoniálu Mezinárodního filmového festivalu představila ve filmu Tak to chodí, který je malým pomníkem douglasovského klanu.

Foto: Beáta Sklářová

PhDr. Lenka Mynářová přednáší na téma "Jak nastartovat úspěšný marketing vědy a výzkumu?"

Článek

Hrají tam čtyři - Kirk, Diana, Michael a Cameron, který byl v Karlových Varech podruhé. Na otázku Práva, co se mu vybavilo, když přijel znovu poté, co tu byl s otcem Michaelem, Cameron odpověděl: "Sotva jsem přijel do hotelu, potkal jsem několik lidí, s kterými jsem se tehdy skamarádil. Je to super, doufám, že budu mít čas si se všemi popovídat, že si to užijeme jako tenkrát."

Film Tak to chodí je hořkým i úsměvným pohledem na vztahy mezi třemi generacemi jedné rodiny, ale Diana Douglasová popírá, že by jim byl šitý na míru. "Není to napsané podle naší rodiny, u nás fungují vztahy jinak. Ale fotografie na začátku filmu jsou skutečně z našeho rodinného archivu, z doby, kdy jsme se s Kirkem brali. On byl tehdy u vojenského námořnictva..." zasnila se na okamžik osmdesátiletá dáma, která se před necelým měsícem znovu vdala a do Varů přijela se svým novomanželem.

Svatba na Bermudách a nadšení z Catherine-Zety

"Byla to nádherná svatba. Byli jsme na Bermudách, k oltáři mě doprovodili oba synové a vlečku nesl tříletý Michaelův a Catherinin syn Dylan. Byla tam celá rodina a spousta přátel - krásná mezinárodní společnost," pochlubila se paní Douglasová a dodala, jak jsou všichni pyšní na Catherine-Zetu, která dostala v březnu Oscara za Chicago a vzápětí porodila dceru. "Na Velikonoce jsme se všichni setkali s naší novou vnučkou a malý Dylan byl bez sebe štěstím, protože moc miluje Camerona."

Také na natáčení filmu vzpomínali vnuk i babička s nadšením. "Všem se to moc líbilo, mezi jednotlivými záběry jsme si mohli posedět, zavzpomínat na staré časy," řekla paní Douglasová a čtyřiadvacetiletý Cameron, který má stejně jako otec a dědeček typické douglasovské rysy a v tomto filmu dostal první větší roli, dodal: "Bylo úžasné objevit se v práci každý den s celou rodinou, pozorovat je, učit se od nich."

Reklama

Související témata:

Související články

Sarandonová zahájí Vary, přijede i Strick

Americká herečka Susan Sarandonová, laureátka Oscara za roli jeptišky ve filmu Mrtvý muž přichází, bude hlavní hvězdou zahájení 38. Mezinárodního filmového...

Kde hledat na internetu filmové festivaly

Od 4. do 12. července se stanou Karlovy Vary hlavním městem filmu pro celou střední a východní Evropu. V tyto dny se zde totiž bude konat 38. ročník...

Výběr článků

Načítám