Hlavní obsah

Došly tvůrcům seriálu Simpsonovi nápady? Prosí fanoušky o pomoc

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dlouhých 23 letech konečně mají fanoušci rodiny Simpsonových možnost podílet se na tvorbě svého oblíbeného seriálu. Producenti animované stálice vyhlásili soutěž, ve které mají fanoušci zaslat svůj návrh úvodní „gaučové scény.“ Ten nejlepší se může objevit v závěrečném díle aktuálně vysílané 24. série.

Vtipné sedačkové scénky neodmyslitelně patří k seriálu Simpsonovi

 
Článek

Slavná scéna, ve které se členové rodiny scházejí na pohovce, je pevnou součástí úvodních titulků. Ve všech 509 odvysílaných epizodách byla tato scéna jiná, i když u některých vtipů šlo najít určité podobnosti.

Tvůrci se teď s tvorbou pohovkové scény poprvé v historii obrací na fanoušky. Ti mohou svoje návrhy zasílat do 15. listopadu. Producenti vyberou tři nejlepší nápady, o vítězi pak budou hlasovat sami fanoušci.

Soutěž má několik základních pravidel. Účastníci musí počítat s dvourozměrnou animací a třicetisekundovým časovým limitem. Scénka musí pochopitelně zahrnovat všech pět členů kreslené rodiny a naopak nesmí obsahovat dialogy, hudbu, komerční značky a reklamy.

Vítězný návrh může být použit v závěrečném díle 24. série. Tvůrci si tak nechali pojistku pro případ, že by se jim scénka nezamlouvala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám