Hlavní obsah

Dívky na Miss jižní Čechy oslnily nohama

Novinky, Korzo
ČESKÉ BUDĚJOVICE

Porotci na jihočeském semifinále Miss ČR 2004 , které se konalo v Českých Budějovicích, zřejmě obdivují vysoké dívky. Vždyť Miss jižní Čechy 2004 Michaela Wostlová měří 175 centimetrů, první vicemiss Linda Marešová 179 centimetrů a druhá vicemiss Anna Ada Lipoldová dokonce 182 centimetry.

Foto: Agentura Alotrium

Plakát akce

Článek

"Vůbec jsem nedoufala, že vyhraji, osobně jsem za favoritku pokládala jinou soupeřku, ale kterou, to samozřejmě neřeknu," svěřila se Michaela Wostlová, třiadvacetiletá skladová účetní z Českých Budějovic.

"Mně fandila skoro celá jedna řada, bylo to asi patnáct lidí, mezi nimi rodiče, příbuzní z taťkovy strany, dva kolegové z práce, moji známí a přítel Milan s kamarádem," vyjmenovala nová jihočeská Miss svou klaku, která jí po dobu celé soutěže velmi hlasitě fandila.  

Marešová: Na vzhledu nezáleží

První vicemiss jižní Čechy Linda Marešová na tom byla o poznání hůře. Mnoho kamarádů v sále neměla, přístup na semifinále měla pouze kamarádka Kristýna. A přiznala se, že přítele nemá.

"Neřekla bych, že na vzhledu nezáleží, ale já potřebuji partnera, který mi něčím imponuje, má charisma, smysl pro humor a rodinu," svěřila se třiadvacetiletá studentka z Volyně Linda Marešová, která jako modelka tráví v Miláně dva měsíce v roce.  

Lipoldové si zahrála na Jacksonovou

Přítele nemá ani druhá vicemiss jižní Čechy Anna Ada Lipoldová. "Proto jsem asi měla štěstí ve hře," zasmála se jednadvacetiletá studentka z Prahy, kterou přijela na soutěž půvabných dívek podpořit maminka a bratr.

Kvůli volné disciplíně, pro níž si vybrala píseň populární americké zpěvačky Janet Jacksonové, se Anna Ada Lipoldová pochopitelně stala terčem žertu moderátora večera Jakuba Železného. Ten samozřejmě v této souvislosti neopomněl připomenout zpěvaččinu aféru s odhalením ňadra.

"Určitě jsem si její píseň nevybrala kvůli její aféře, líbí se mi, jak zpívá, jaký má hlas," rozhodně poznamenala Anna Ada Lipoldová, která vedle zpěvu také ráda tančí, má v oblibě pantomimu, plave, lyžuje a jezdí na kole.

Reklama

Související články

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala...

Miss jižní Moravy bydlí v Bratislavě

Ve čtvrtek se v Brně konalo klání o nejkrásnější dívku jižní Moravy, kterou se v hotelu Voroněž stala sedmnáctiletá studentka gymnázia Denisa Mendrejová. Když...

Miss jižní Moravy mluví lépe slovensky

Novopečená Miss jižní Moravy, sedmnáctiletá studentka Denisa Mendrejová, sice bydlí v Bratislavě, ale v případě, že by se umístila v celorepublikovém finále...

Výběr článků

Načítám