Hlavní obsah

Dívka vyhrožovala Santovi: "Chci Justina Biebera, nebo tě zabiju"

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bedford

Třináctiletá britská dívka šokovala svou matku, když psala dopis Santovi. Na konci dlouhého seznamu totiž Santovi vyhrožovala smrtí v případě, že jí nepřinese alespoň dvě položky z jejích mnoha přání – smartphone BlackBerry a skutečného Justina Biebera.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ve výhrůžkách si 13letá Mekeeda Austinová troufla zajít ještě dál. Slíbila, že polapí všechny Santovy soby, a poté uvaří jejich maso a rozdá ho bezdomovcům na Štědrý den. Na závěr ještě přidala poznámku: "Nezapomeň, dvě věci."

Když její matka Tracey seznam s výhrůžkami na konci našla v dívčině školní tašce, nestačila se divit. Místo, aby však své dceři vynadala, snažila se její požadavky raději splnit.

„Nejdříve jsem si myslela, že je to vtipné. Teď jsem změnila postoj a věřím, že je lepší splnit, co chce. To poslední, co bych si přála, je, aby zabila Santu,“ řekla deníku Metro 40letá Tracey Austinová. Nakolik je to správná výchovná metoda, lze jen spekulovat. Jisté ale je, že Mekeeda rozhodně ví, jak dosáhnout svého za každou cenu.

„Na pohádky už ve skutečnosti nevěřím, ale naštvala jsem se, protože jsem si myslela, že nedostanu všechny dárky, o které jsem letos žádala. Chci je všechny a nevidím důvod, proč bych je neměla dostat,“ řekla sebevědomě Mekeeda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám