Hlavní obsah

Dívka se mění v dokonalé kopie kreslených komiksových postav

Novinky, zkr
Calgary

Designérka a modelka Kay Pikeová dotáhla bodypainting, neboli malování na lidské tělo, k naprosté dokonalosti. Kanaďanka z Calgary se totiž dokáže touto výtvarnou technikou proměnit ve velmi věrohodné kopie kreslených postaviček. Vypadá, jako by skutečně vystoupila z komiksu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Umělkyně je k nerozeznání od kreslených komiksových postavičekVideo: Caters News, AP

 
Článek

Až při důkladném prozkoumání člověk zjistí, že se dívá na osmadvacetiletou dívku. Jednotlivé postavy, které si na sebe maluje většinou od pasu nahoru, jí zaberou někdy až 15 hodin.

S touto formou umění začala teprve loni v prosinci poté, co navštívila slavný komiksový festival Comic-Con. Tehdy tam stála modelem Lianne Moseleyové. Na základě toho se pak rozhodla, že to zkusí sama.

I za tak krátkou dobu už ze sebe stihla udělat mimo jiné Spidermana, Robina, ženskou verzi Hulka nebo Two-Face. A jako vůbec první z ní byla postava z Útoku titánů. Své transformace přitom živě streamuje na internetu.

„Moje inspirace většinou pochází z nádherných komiksových titulů,“ svěřila se agentuře Caters News. V jakou další figurku se příště promění, navrhují její fanoušci na sociálních sítích. Nadaná dívka doufá, že si díky nově nabité popularitě něco vydělá a bude moci přestavět dům a mít v něm svůj ateliér.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám