Hlavní obsah

Dítě štěstěny: Šestadvacetiletý Američan už čtyřikrát přežil svou smrt

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lexington

Lidé, kteří vyváznou z vážné nehody živí, se mohou považovat za šťastlivce. Šestadvacetiletý Justin „Brent“ Carrick ze Severní Karoliny má ale štěstí na rozdávání, přežil totiž už čtyři vážné nehody. Naposledy vyvázl jen se zlomenou nohou, když se na jeho pickup zřítil 30tunový betonový blok.

Článek

V úterý dopoledne na mezistátní dálnici u sjezdu na Concord spadl 30tunový betonový kolos z návěsu tahače a zablokoval dálnici na pět hodin. Napáchal mnoho škod a ještě ohrozil životy lidí v okolí. Mezi nimi byl právě i Carrick. Ačkoli je ze záběrů z helikoptéry vidět, jak byl jeho pickup rozmačkaný, Carrick vyvázl jen se zlomenou nohou. Podstoupil operaci a zdá se, že bude v pořádku.

Smrtelná série

Carrickův dědeček Charlie pro regionální televizi WXII 12 uvedl, že to je pouze jedna ze série vážných nehod, které jeho vnuka potkaly. V roce 2008 přežil čelní srážku s nákladním vozem.

Poté spadl z desetimetrové výšky, když prořezával třešně. Tehdy měl ale opravdu namále. Se zlomenou páteří a přeraženýma nohama skončil na jednotce intenzivní péče. Tři týdny byl v kómatu a trvalo mu šest měsíců, než se ze všech zranění vylízal.

Až neuvěřitelně pak vyznívá další dopravní nehoda, která se mu stala teprve před několika týdny. Narazil prý se svým vozem do svodidel na dálnici. Z místa ale odešel po svých, jen s modřinami a naraženinami. Jeho přátelé a členové rodiny o něm mluví jako o šťastlivci, uvedla regionální televize WXII 12.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám