Hlavní obsah

Demi Moorovou obvinil její zaměstnanec ze sexuálního zneužívání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americkou herečku Demi Moorovou obvinil jeden z jejích zaměstnanců, kterého si najala, aby jí vedl ranč v americkém státě Idaho, že se jej snažila svést a propustila ho, protože jí dal košem.

Článek

Lawrence Bass uvedl, že tato čtyřicetiletá filmová hvězda se k němu chovala stejným způsobem jako ve filmu Skandální odhalení, kde hrála s Michaelem Douglasem. Třiačtyřicetiletý Bass řekl jednomu americkému časopisu: "Myslí si, že může použít svou sexuální sílu a dostat od každého muže, co chce. A její charakter je stejný jako v tom filmu, chce se pomstít, když je odmítnuta."

Na svou zaměstnavatelku si stěžoval u idažské komise pro lidská práva a obvinil Moorovou ze sexuálního obtěžování a z diskriminace. Požaduje 200 000 dolarů (přes pět milionů korun) jako odškodnění. Avšak právník Moorové Martin Singer uvedl, že zamýšlí vést proti Bassovi soudní proces kvůli tomu, že promluvil pro média.

"Tento muž podepsal dohodu o zachování diskrétnosti," řekl právník listu New York Daily News. Basse pak označil za naštvaného exzaměstnance a dodal, že jeho směšná žaloba není na ničem založená.

Reklama

Výběr článků

Načítám