Hlavní obsah

Dcera Dalibora Jandy: táta už nemá všech pět pohromadě, má problémy s pamětí

Právo, Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Dalibor Janda, který letos oslavil své 56. narozeniny, už má problémy s pamětí. Prozradila to na něj jeho dcera Jiřina, která jde v otcových stopách a je také zpěvačkou.

Článek

"Na nic se táty radši neptejte, všechno poplete a už si nic nepamatuje. Už nemá všech pět pohromadě," prozradila na brusinkové párty Jiřina Jandová, dcera zpěváka Dalibora Jandy.

Zpěvák problémy s pamětí hned v zápětí potvrdil. "Líza si dělá legraci," řekl. "Jmenuju se Jiřina, tati," smála se Jandova dcera, která je také zpěvačkou a připravuje svoji první solovou desku. Také Dalibor se zpěvu stále věnuje a pracuje na desce duetů.

Seriálová hvězda a zpěvačka Olga Lounová si na párty pořídila nový model - vydražila "brusinkový" slunečník a extravagantní sukni za 450 korun. "Když už o mě nepřetržitě píšou v módní policii, že jsem strašidlo, tak už alespoň mají proč. I když jsem oblečená od stylisty, stejně mi dají pětku. Stačí, že to má na sobě Lounová a je to špatně," postěžovala si Olga.

Také ona připravuje desku. Pracuje na ní už dva roky, vyjít by měla v únoru příštího roku. "Za pár dní točím videoklip, snad se bude líbit," dodala. 

Do dražby šel také model, který převáděla Miss Kateřina Průšová.  S velkým zájmem se nesetkal a tak měla moderátorka Gábina Partyšová co dělat, aby se dražba vyšplhala alespoň na něco málo přes sedm tisíc korun. 

Brusinkovou párty si nenechali ujít herec Luděk Sobota s manželkou, Kateřina Mátlová, Zuza Belohorcová nebo seriálová herečka Jana Bernášková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám