Hlavní obsah

David Beckham se s fanoušky nebaví

Právo, BBC, rsk
LONDÝN

Když v listopadu do londýnského knihkupectví WHSmith vešel David Beckham, neřekl pěti stům vybraných fanoušků ani slovo. Záložník Realu Madrid a kapitán anglické reprezentace, oblečený do značkových džín a kožené bundy, došel ke svému stolu, zvedl svou knihu My Side a začal pózovat pro fotoreportéry.

Foto: Josef Zajíc

Krajský turnaj v rapid šachu. Ostrava 30.11.2013, Ludmila Kopcová z TJ Ostrava

Článek

Až poté zasedl za stůl a autogramiáda začala. Staří a mladí fanoušci trpělivě čekali, až na ně přijde řada.

"Většina lidí vůbec nic neříkala, tak jsem se ho alespoň zeptala, kde bude na slavnostní vánoční oběd," řekla očividně nadšená Margaret Patonová (53). "Prý ještě ani neví, a tak jsem mu řekla, že u nás bude vždycky vítán," dodala s úsměvem.

Rebecca Jubbová si na druhou stranu senzační pocit z autogramiády neodnesla. "Bylo skvělé se s ním setkat, ale když jsem chtěla, aby mi podepsal dres, tak mě organizátoři odbyli s tím, že podepisuje jenom svou knihu," vysvětlila.

"Bylo zajímavé ho vidět, ale když ho Manchester United nechal přestoupit do Španělska, tak to znamená, že ho tým k úspěchu přece jen nepotřebuje. Myslím, že celé to dění kolem něj je trochu přehnané," dodal Mark Lawrence.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovým rozpad manželství nehrozí

Anglický fotbalista David Beckham popřel, že by jeho manželství s Victorií bylo ohroženo. V neděli to uvedl deník Sunday Mirror.

Beckham si uřízl ostudu

David Beckham, britská fotbalová hvězda a člen klubu Real Madrid, se nedávno pořádně ztrapnil při natáčení reklamy pro mobilního operátora.

Výběr článků

Načítám