Hlavní obsah

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková se rozešli

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Milenecký pár Daniel Hůlka (41) a Šárka Vaňková (21) se po půlročním vztahu rozešli. Za rozchodem nestojí nová známost ani jednoho z partnerů. Konec vztahu Šárka i Dan novinkám potvrdili.

Článek

"Ano, rozešli jsme se. Nikdy jsem o soukromí nemluvil, proto bych to nerad více komentoval," řekl exkluzivně Novinkám Daniel Hůlka. Rozchod potvrdila i Vaňková. "Už spolu nejsme. Jsem v pohodě... Teda vlastně nejsem," dodala smutně zpěvačka, která stále bydlí ve zpěvákově bytě na pražských Vinohradech. Dokud si Šárka nenajde vlastní bydlení, Hůlka bude zůstávat ve svém domě v Jevanech u Prahy. 

"Samozřejmě si budu něco hledat rychle. Nemůžu spát dál v naší posteli," dodala Vaňková. Podle informací Novinek vztah ukončil Hůlka. "Nebyl mezi nimi žádný výrazný problém, ale Dan tam neviděl budoucnost," řekl Novinkám zdroj z divadla Broadway, kde oba hrají. 

Rozchod bude pro oba o to těžší, že začínají zanedlouho zkoušet nový muzikál Baron Prášil. Budou se tak dál potkávat denně na jevišti. Hůlka hraje titulní roli, Šárka jeho služku. "Před náročnými zkouškami si jedu s kamarádem odpočinout do Řecka. Naberu síly a hurá do práce," dodal Hůlka. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám