Hlavní obsah

Dáda Patrasová se po závažné operaci páteře dala na hubnutí

– Praha
Novinky, Karen Mchitarjan

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová začala aktivně hubnout. Po řadě zdravotních problémů, které ji provázely v loňském roce, se letos rozhodla vzít své zdraví pevně do rukou. Hubne nejen pomocí takzvané krabičkové diety, kterou jí doporučil Michal David, před časem navíc začala chodit do hypoxistudia, kde se několikrát týdně obléká do skafandru, který ji zbavuje tuku.

Článek

„Do tohoto studia mě přivedla Naďa Konvalinková. Když mi popisovala, jak to úžasně funguje, tak jsem prostě neodolala a musela to také vyzkoušet,“ říká se smíchem Dáda, která po operaci krční páteře hledala podle svých slov ideální způsob hubnutí.

„Mně po operaci krční páteře přístroje maximálně vyhovují. Nenamáhám klouby, které by třeba v posilovně trpěly, a výsledek je vidět,“ vysvětlila Patrasová, která už zlanařila skoro všechny členy své rodiny.

„Studio navštěvuje i moje dcera, která hubnout nepotřebuje, ale měla problém s kolenem po úraze na lyžích a Hypoxitrainer jejím kolenům vyloženě prospívá,” dodala Patrasová, která podle svých slov nedrží drastické diety, ale jen dobře kombinuje běžná jídla, aby hubnutí mělo co nejlepší výsledek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám