Hlavní obsah

Cyril Svoboda nemůže mít milenku

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Příjemný pobyt v Lázních Jáchymov prožil o prázdninách ministr zahraničí Cyril Svoboda. Dávali ho tam dohromady po jarní nešťastné autonehodě, kterou způsobil jeho řidič. K lázeňskému pobytu mnohdy patří také milostný románek. Ale zdá se, že ten ministru zahraničí unikl.

Foto: Adéla Polehňová
Článek

"Ten jsem si vůbec nemohl dovolit. Nejen proto, že jsem své ženě věrný ze svého přesvědčení, ale také z technických důvodů. Pořád mám za sebou policajty. Můj život je monitorován čtyřiadvacet hodin denně. Tak jakápak milenka," prohodil pobaveně.

Oblíbené jídlo

"V lázních se mi ale moc líbilo a velmi mi prospěly. Byl jsem v dobré péči. Držel jsem tam dietu, ale večer jsem nedostatek potravin rád doháněl. Kromě všelijakých procedur jsem se denně koupal v bazénu, a to bylo zvlášť milé," konstatoval.

Cyril Svoboda si ale našel také čas na své čtyři syny. Dokonce s nimi už zase jezdil na kole.

"Částečně jsem se staral o prázdninách o naše děti. Podnikali jsme společně, s manželkou i všemi kluky, i šedesátikilometrové výlety," poznamenal ministr.

Cyril Svoboda má čtyři syny. Dvacetiletá dvojčata Vojtěcha a Radima, sedmnáctiletého Václava a patnáctiletého Norberta. Dvojčata letos maturovala a další dva chlapci ještě na gymnáziu studují.

Reklama

Související témata:

Související články

Cyrilu Svobodovi se zalíbily maturantky

Ministr zahraničních věcí Cyril Svoboda si připomenul atmosféru u maturit. Na gymnáziu v Libni, které v minulosti navštěvoval, totiž studentům předával jejich...

Ministr Cyril Svoboda si kufry balí sám

Ministr zahraničních věcí Cyril Svoboda snáší časté cestování z jednoho konce světa na druhý poměrně dobře. Dokonce zvládá i balení kufrů v poměrně krátkém...

Výběr článků

Načítám