Hlavní obsah

Cyklista projel pětimetrovou smyčkou na vodě

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Známý skotský odvážlivec Danny MacAskill si na své konto připsal další akrobatický kousek. Ve středu projel na kole pětimetrovou smyčkou, která byla ještě k tomu umístěna na plovoucím pontonu na řece Temži v Londýně, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jezdec projel na kole pětimetrovou smyčkouVideo: Reuters

 
Článek

„Bylo to pro mě docela nervy drásající, když jsem byl na vrcholu. Nestává se moc často, že bych vystupoval někde živě, a určitě ne v takovémto rozsahu. První jízdu jsem jel trochu pod tlakem,“ přiznal zkušený jezdec.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Osmadvacetiletý MacAskill ze skotského ostrova Skye má za sebou řadu dech beroucích akrobatických čísel, která natáčí. Jeho videoklipy shlédlo po celém světě 60 miliónů lidí. V roce 2012 měl díky tomu tu čest, že nesl v jednom úseku olympijskou pochodeň při její cestě po Glasgow.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám