Hlavní obsah

Csáková poprvé ukázala na veřejnosti jedenáctiměsíčního syna

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Ilona Csáková poprvé ukázala na veřejnosti jedenáctiměsíčního syna Daniela. S přítelem Radkem Vonešem ho předvedli muzikálovým kolegům.

Článek

Ilona Csáková s přítelem Radkem Vonešem a synem Danielem žijí v Brně. Do Prahy přijeli kvůli zahájení sezóny divadel Broadway a Hybernia, aby skoro ročního syna ukázali kolegům.

Csáková zhubla všechna těhotenstvím nabraná kila a sbírala jeden kompliment za druhým. Dokonce má ještě o dvě kila méně než před otěhotněním.

Přítel Csákové je vysoký více jak dva metry a vypadá to, že malý Daniel bude po něm. "Už teď má 13 kilo, asi bude obrovskej po tátovi,“ usmívala se zpěvačka. Daniel je prý neuvěřitelně hodné miminko. Zpěvačka, která zanedlouho oslaví čtyřicáté narozeniny, by si dokázala již představit i druhého potomka. "Rádi bychom měli ještě jedno, nejlépe sestřičku," dodala Csáková.

Ilona se pomalu vrací do práce. Koncertuje s kapelou Laura a její tygři a příští rok se objeví v novém muzikálu. 24. února 2011 bude mít premiéru muzikál Kat Mydlář, kde bude mít Ilona jednu z hlavních rolí.

Csáková nebyla zdaleka jedinou hvězdou, která na sportovní den divadel Broadway a Hybernia vzala své dítě. Chvílemi to vypadalo, že je v hotelu v Průhonicích víc dětí než účinkujících.

Karel Šíp vzal syna Honzíka, Petr Janda dceru Anežku, Roman Vojtek dceru Editu, Vanda Konečná dorazila s dcerou Laurou, Michal David přivezl vnuka Sebastiana, Linda Finková, manželka Richarda Genzera sebou vzala obě děti Lindu a Matyáše a Ivana Gottová sebou vzala dceru Nelly Sofii.

Reklama

Výběr článků

Načítám