Hlavní obsah

Collinsová zná tajemství úspěšného vztahu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Tajemství, které se skrývá za úspěšným partnerským vztahem, odhalila seriálová hvězda Joan Collinsová. Musela se kvůli tomu ovšem pětkrát provdat. "Stačí být jeden druhému nejlepším přítelem, dělat všechno spolu a být naladěni na stejnou vlnu," uvedla sedmdesátiletá herečka, bývalá hvězda seriálu Dynastie.

Foto: MÚ Zliv
Článek

Přesto se pětkrát vdaná matka tří dětí Joan Collinsová nedomnívá, že by byla nějakou velkou expertkou na muže.

"Někteří z nich jsou báječní a nádherní, ostatní zase pěkně hrozní a odporní. Není možné při hodnocení mužů nic zevšeobecňovat, stejně jako nejde do jednoho pytle házet úplně všechny lidi. Nejsem v tomto případě velká odbornice," přiznala.

"Já a můj manžel jsme se dali dohromady nejprve jako přátelé, což našemu vztahu velice pomáhá," řekla Joan Collinsová, která nyní v Londýně září v nové hře, na níž se jako divadelní manažer podílí také její manžel Percy Gibson.

"Tohle je potřetí, co pracujeme na nějakém projektu společně. Jde nám to spolu brilantně, takže se po Percyho boku cítím i v práci výborně," poznamenala při propagaci své nové romantické komedie Full Circle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám