Hlavní obsah

Co uděláte, když mi spadne na zahradu Santovo spřežení, ptal se muž radnice

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komunikace s úřady je často zdlouhavá a komplikovaná. Nicméně, za tuto skutečnost mohou i někteří občané, kteří zaplavují obecní úřady zcela zbytečnými dotazy. Nejinak je tomu i ve Velké Británii, kde nyní zveřejnili nejhloupější dotazy obyvatel pro rok 2011.

Foto: Profimedia.cz

Co budete dělat, když u nás havaruje Santa? Inu, i takové otázky musí řešit britské radnice...

Článek

Radnice v Cheltenhamu byla požádána o zveřejnění nouzových plánů pro případ, že se v této oblasti letos zřítí na nějaký z pozemků Santovo spřežení. Tazatel si přál jmenovitě vědět, kdo z úřadu bude zachraňovat Santu, kdo bude nahánět zběhlé soby a finálně, kdo celý nepořádek uklidí.

Ač se to zdá skoro neuvěřitelné, tak dotaz na Santovu havárii byl vyhlášen až jako druhý nejhloupější. Oslí korunu si pro letošek odnesl dotaz, co plánuje zastupitelství Západního Devonu učinit pro pomoc vojákům bránícím invazi Napoleonových loupeživých hord.

Radnice v Bristolu a Leicesteru pak byly shodně dotázány na to, jak jsou připraveny na invazi oživlých mrtvol, tedy zombie. To hasičům v Merseyside se dostalo otázky, jaké mají plány pro případ mimozemského útoku.

Nenudili se ale ani v hrabství Cornwall. Tam se někdo zajímalo o počet děr mezi jednotlivými veřejnými záchody, kterými by bylo možné dívat se dovnitř. Jiný podivín si pak přál také vědět, kolik peněz tamější magistrát vyplatil v posledních 12 měsících exorcistům.

Reklama

Výběr článků

Načítám