Hlavní obsah

Co by člověk neudělal pro skupinový sex

– LANCASHIRE

První podmínkou bývá často přesvědčit svého partnera. Když ten řekne rezolutní ne, tak už mnoho nenaděláte. Co když ale řekne, že není proti, ale ustanoví si nějakou tu podmínku? Co vše je člověk ochotný pro své uspokojení udělat? Pojďme se podívat na jeden britský pár, ve kterém dala přítelkyně opravdu zapeklitou podmínku.

Článek

"Ano, budeš si k nám moci přibrat další dívku, ale musíš vytvořit internetovou stránku, která bude mít na svém kontě do konce roku 2006 alespoň pět miliónů návštěv," takto ustanovila podmínku jednadvacetiletá Katie Greenwoodová svému třicetiletému příteli Richardu Greenovi.

Bývalý hráč kriketu za Lancashire neváhal a stránku okamžitě založil. Její název je http://www.pleasemakethiswork.com/ a zatím už na ní nastřádal přibližně 270 tisíc návštěv, tedy pouze něco přes 5 procent požadovaného čísla. Ještě mu však zbývá více než půl roku a návštěvnost roste poměrně rychle.

Přítelkyně chtěla, aby se snažil

Když Richard Green říkal své přítelkyní přání, že by to chtěl vyzkoušet ve třech, čekal, že uslyší prosté "Ne!" a nebo dostane facku. Přítelkyně ho však překvapila, řekla, že by se jí to možná líbilo, ale že když to tedy tolik chce, tak ať se kvůli tomu také pořádně snaží.

Na svých stránkách dokonce uveřejňuje kopii smlouvy, která je v mnohých částech velmi vtipná, budu citovat: "... souhlasím, že umožním svému příteli mít pohlavní a orální styk se mnou a dívkou dle jeho výběru, pokud budou naplněny následující body..."

Nepůjde o sex s bývalou!

Vyjma podmínky pěti miliónů návštěv stránky, ujištění, že půjde pouze o běžné sexuální praktiky a skutečnost, že je to jeho jediná šance na to, užít si s ní tento typ sexu, mne zaujal další bod: "Může si vybrat jakou dívku chce, pokud to nebude nějaká z jeho ex-partnerek nebo má nejlepší kamarádka Adele."

Pomůžete mu k jeho snu i vy?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám