Hlavní obsah

Cindy Crawfordová přiznala, že má plastiku

Novinky, Famous

Modelka Cindy Crawfordová přiznala, že za její mladistvý vzhled nemůže příroda, ale skalpely chirurgů. Čtyřicetiletá kráska přitom v minulosti podobné zákroky odmítala, zvláště když jí na počátku kariéry nutili vyříznout nezvykle velké znamínko nad levým koutkem úst. Cindy ho prosadila a učinila z něj vlastní trade mark.

Článek

Hvězda módních magazínů i přehlídkových mol krémům a dietám nevěří. Podle ní totiž krásnou pleť skutečně zaručí jen skalpel. "Nebudu si prostě lhát do kapsy. V minulosti běžné krémy proti stárnutí účinně pracovaly na textuře kůže, ale ve smyslu pružnosti se můžu spolehnout jedině na vitaminové injekce, Botox a kolagen. Za kvalitní pleť vděčím kosmetické chirurgii," přiznala Cindy v rozhovoru pro magazín Gala.

Kariéru supermodelky prosvištěla Cindy na plné obrátky. Obálek předních magazínů celého světa stihla naplnit více než šest set. A jako první modelka také ohromila čtenáře Playboye. Naposledy šokovala svatebčany Pamely Andersonové a Kida Rocka. Na jachtě v jihofrancouzských vodách se na parketě eroticky rozvlnila před manželem Randym Gerberem. S ním má dvě děti.

Reklama

Související články

Cindy Crawfordová slaví čtyřicátiny

Stejně jako se Madonna a Liz Hurleyová úspěšně brání stárnutí, také Cindy Crawfordové byste asi neřekli, že narozeniny, jež nyní slaví, jsou její čtyřicáté.

Výběr článků

Načítám