Hlavní obsah

Cindy Crawfordová dovoluje manželovi navštěvovat striptýz

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zřejmě velice šťastný muž je Rande Gerber, manžel supermodelky Cindy Crawfordové. Má totiž od ní posvěcené výlety do nočních striptýzových barů.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto.

Článek

Vysvětlení ovšem nelze hledat ani tak v toleranci a volnosti, kterou Cindy Crawfordová svému muži poskytuje, ale v tom, že několik podobných podniků její manžel vlastní, a tak jsou jeho návštěvy většinou pracovní.

"Je to jeho práce, tak mu rejdění po klubech plných striptérek přece nemůžu zakazovat," řekla s úsměvem modelka.  

Muže nepronásleduje

Zatímco Gerber vyráží okukovat desítky nahotinek, Cindy doma vychovává dvě děti, které si s podnikatelem pořídila. Někdejší spolumajitelka sítě restaurací Planet Hollywood a bývalá žena Richarda Gerea je podle vlastních slov šťastná, že ji manžel neprosí, aby kluby vymetala po jeho boku.

"Manžel navštěvuje striptýzové kluby, protože ho noční život živí. Jsem strašně ráda, že nemusím chodit s ním. Vždycky mu kladu na srdce, ať se baví, že o něj nemám strach," uvedla Cindy.

"Kdybych chtěla, tak můžu manžela pronásledovat na každém kroku. Nemám zájem ho kontrolovat. Raději mu budu naplno důvěřovat, protože vím, že dělá jen svoji práci. Točí se kolem něj sice spousta dívek, ale ke všem přistupuje jako zaměstnavatel."

"Je to stejně, jako byste chtěli podezřívat majitele modelingové agentury, že spal se všemi modelkami, které zastupuje. Sice takové zvěsti mezi lidmi občas kolují, ale je to naprostá hloupost," řekla osmatřicetiletá kráska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám