Hlavní obsah

Číňanka při vojenském pochodu ztratila botu, elegantně to vyřešila

Úsměvná situace se odehrála při vojenské přehlídce studentů v Číně, kde je základní vojenský výcvik povinný. Jedna ze studentek v jeden okamžik ztratila botu, kterou si nedopatřením odkopla kousek před sebe. Nenechala se tím však rozhodit a krátce nato do zatoulané boty elegantně vklouzla, aniž by vypadla z určeného tempa, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Studentce při přehlídce vyklouzla bota, situaci však elegantně vyřešila.

Článek

V jaké části Číny k situaci došlo, deník Daily Mail neuvedl. Vojenský výcvik je v zemi pro studenty středních a vysokých škol povinný. Obvykle trvá jeden až dva týdny a jeho součástí je fyzická průprava a osvojení základních dovedností k přežití.

Vojenské přehlídky se pak účastní studenti, kteří výcvik úspěšně absolvovali. Na záběrech je vidět, jak jedna ze studentek z první řady ztratila při ceremoniálu botu, namísto panikaření však pokračovala dál a ve vhodnou chvíli do ní bez větších obtíží vklouzla.

To neuniklo přihlížejícím učitelům, které šikovnost studentky velmi pobavila. Stejná reakce přišla ostatně i na sociálních sítích. „Skvělá dovednost kung-fu. Vojenský výcvik byl úspěšný,“ napsal například jeden z komentujících.

Reklama

Výběr článků

Načítám