Hlavní obsah

Číňan sfoukává svíčky vzduchem, který vyfukuje z očí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Čínský fanoušek bojového umění kung-fu u sebe objevil opravdu speciální schopnost. Pětatřicetiletý Ling Čchun-ťiang z města Kchai-pcheng vyfukuje vzduch z očí a pomocí speciální hadičky a brýlí, které má na očích, je schopný sfouknout až 12 svíček za jednu minutu.

Článek

Číňan, který začal trénovat kung-fu už v osmi letech se svým dědečkem, u sebe objevil schopnost vyfukovat vzduch ze svých očí v momentu, když si zacpe nos. Díky speciálnímu zařízení nemusí mít oči přímo u plamene a může tak svíčky sfoukávat.

Nejde však o jedinou zvláštní schopnost, kterou Ling má. Dokáže také urazit dno láhve od piva, aniž by poškodil zbytek láhve. Informovaly o tom China News. 

"Míval jsem malou restauraci. Ve svém volném čase jsem plnil prázdné láhve a jen tak jim urážel vršky. Jednou jsem byl překvapen, že se mi podařilo urazit dno bez toho, abych poškodil zbytek," uvedl Ling.

Reklama

Výběr článků

Načítám