Hlavní obsah

Velké obavy o Chandlera. Fanoušky překvapilo, jak se na herci podepsal čas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho chystaný návrat oblíbeného seriálu na televizní obrazovky proběhne již 27. května. Stanice HBO Max už zveřejnila oficiální trailer ke speciálu, ve kterém se představí kompletní šestice hlavních hrdinů. Od natočení poslední epizody v roce 2003 se zub času podepsal nejvíce zřejmě na Chandlerovi, o jehož zdravotní stav mají fanoušci obavy.

Upoutávka na chystaný speciál seriálu PřáteléVideo: HBO Max

 
Článek

Představitel Chandlera, jedenapadesátiletý herec Matthew Perry, je sice ze všech herců v hlavních rolích nejmladší, po odvysílání rozhovoru, který zveřejnil na YouTube časopis People, je však zřejmé, že právě on se vizuálně změnil nejvíc.

V rozhovoru pro časopis People je rozdíl zřejmě nejvíce vidět.

Na americkém herci se podepsala zřejmě závislost na lécích, se kterou se potýkal po roce 1997, kdy měl nehodu na vodním skútru a následně mu byly předepsány právě medikamenty na zmírnění bolesti. Ostatně o svých démonech Perry několikrát otevřeně hovořil, údajně si nepamatuje ani některé natáčecí dny Přátel z přelomu tisíciletí.

Teaser na speciál seriálu PřáteléVideo: HBO Max

„Někdy mezi třetí a šestou sérií mám výpadky. V podstatě si nepamatuju tři roky natáčení. Nedokázal jsem s tím přestat a později už to ani skrývat. Všichni okolo to věděli,“ přiznal v rozhovoru pro People v roce 2013.

Návrat Přátel nabídne HBO Max 27. května

Film

„Zažil jsem v životě hodně situací jako na horské dráze,“ uvedl o dva roky později herec, jenž má za sebou několik pokusů o vyléčení ze závislosti.

Fanoušky seriálu tak rozhovor donutil na sociálních sítích debatovat o zdravotním stavu Chandlera. „Je mi to opravdu moc líto vidět ho v takovém stavu,“ píše jeden z nich. Perry totiž na záběrech mluví viditelně pomalu a oproti kolegům Schwimmerovi (Ross) a LeBlancovi (Joey) mu evidentně chybí osobitý „šmrnc“, což se projevuje zejména při dotazu, zda má doma nějaký suvenýr z natáčení.

„Až mě to vyděsilo, doufám, že je v pořádku. Všechny je moc zbožňuju,“ píše se v dalším tweetu. Na obrazovkách se objeví Přátelé už příští čtvrtek, kdy HBO Max uvede premiéru speciálního dílu.

Foto: Profimedia.cz

Matthew Perry v traileru na chystaný speciál seriálu Přátelé.

Natáčení speciálu se zpozdilo kvůli pandemii, teď už je ale jisté, že se zúčastnili opravdu všichni hrdinové legendárního sitkomu z devadesátých let – Jennifer Anistonová, Lisa Kudrowová, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry a Courteney Coxová.

K sestavě se přidá ještě patnáct celebrit jako například David Beckham nebo Tom Selleck, který v Přátelích chvíli hrál, a Maggie Wheelerová (hrála Janice, nepříjemně se smějící afektovanou ženu) či Kit Harington. Ze zpěváků to budou třeba Justin Bieber, Lady Gaga, BTS a další.

Patříte mezi fanoušky Přátel? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Již brzy se můžete těšit na zbrusu nový podcast s českými dabéry, kteří se seriálovými hvězdami prožili pořádný kus života. Nalaďte si naše podcasty přímo na Novinkách nebo oblíbených streamovacích aplikacích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám