Hlavní obsah

Chodce přejela během chvíle tři auta, přežil

Novinky, vps

Hned tři vozy přejely během krátké chvíle Číňana, který se ve středu večer nepochopitelně zastavil uprostřed rušné vozovky ve městě Kchun-šan. Jako zázrakem se mu ale nic vážného nestalo, utrpěl pouze několik zlomenin, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chodce během pár vteřin přejela tři autaVideo: Reuters

 
Článek

Muže identifikovaného pouze jménem Li srazilo první auto na zem. Druhé ho ležícího přejelo jen o pár sekund později, přičemž další vůz se mu vyhnul až na poslední chvíli.

Zraněnému poté přiběhli na pomoc kolemjdoucí. Provoz na silnici pokračoval a jeden z vozů zabrzdil těsně před stojícími lidmi. Řidič jedoucí za ním na prudké brzdění zareagoval pozdě a do stojícího auta narazil, čímž ho poslal přímo do zraněného, kterého tak trefily celkem tři vozy.

„Byl duchem mimo, vypadalo to, jako kdyby uprostřed silnice něco jedl,“ popsal okamžiky před nehodou policista Süe-kao Jen.

Číňana odvezla sanitka do blízké nemocnice, kde zjistili, že má několik fraktur v levé noze a šest zlomených žeber. Žádná život ohrožující zranění neutrpěl a podle lékařů se úspěšně zotavuje.

Reklama

Související témata:

Související články

Chodec těsně unikl rozdrcení dvěma automobily

Obrovské štěstí měl chodec, který v čínském okrese An-ťi přecházel poměrně rušnou křižovatku. Jen těsně totiž unikl rozdrcení mezi dvěma vozy, jež se na...

Výběr článků

Načítám