Hlavní obsah

Chcete sexy Faltýnovou v prádle? Zaplaťte 25 tisíc korun

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka Petra Faltýnová se objevila na módní události sezóny, luxusní přehlídce spodního prádla Top secret, překvapivě v hledišti. Předvádět odmítla. Důvod? "Honorář. Neměli na mě," přiznala Novinkám vicemiss ČR 1998. Kvůli nízkému honoráři se na mole neobjevila ani Kateřina Průšová a další slavné krásky.

Článek

"Honorář, který mi nabídli, byl v podstatě směšný. S díky jsem odmítla," řekla Novinkám Faltýnová, která byla před dvěma roky hvězdou módní show Top secret. "Když jsem si tenkrát řekla o honorář 25 tisíc korun, což byla ještě přátelská cena, byla produkce v šoku a ještě po přehlídce mi bylo opakováno, že jsem nejdražší," prozradila Faltýnová. "Není to jen o jednom večeru, přehlídce předcházejí čtyři dny nácviků," dodala.

Na letošním ročníku hvězdy chyběly. Ze známých krásek předváděly jen Kateřina Sokolová, Veronika Chmelířová, Kristýna Lebedová a Aneta Vignerová. Missky předváděly za totožný honorář jako řadové modelky. Podle informací Novinek inkasovaly za show 10 tisíc korun.

"Přijde mi naprosto v pořádku všechny modelky vyplácet stejně. Necítím se být víc kvůli tomu, že jsem Miss. Pro všechny to bylo stejně náročné," řekla Novinkám Miss ČR 2009 Aneta Vignerová. "S honorářem jsem spokojená," dodala.

Na minulých ročnících se to hemžilo slavnými kráskami, jako jsou Pavlína Němcová, Diana Kobzanová nebo Kateřina Průšová. Všechny letos odmítly.

"Honorář mi přišel malý. Přijde mi nefér dávat všem holkám stejně. Každá holka má za sebou jinou kariéru a od toho by se měl honorář odvíjet," dodala pro Novinky Kateřina Průšová, která běžně inkasuje za módní show spodního prádla patnáct až dvacet tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám