Hlavní obsah

Českou Miss je Andrea Bezděková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Českou Miss 2016 se stala Andrea Bezděková z východočeského Náchoda. Z deseti finalistek jí vybrala porota, diváci volili druhé a třetí místo.

Nejkrásnější dívkou Česka je Andrea BezděkováVideo: Novinky

 
Článek

Za první vicemiss zvolili diváci Natálii Kotkovou, za druhou vicemiss Kristýnu Kubíčkovou. Bezděková na trůnu královny krásy vystřídala loňskou vítězku Nikol Švantnerovou.

Bezděková převzala korunku pro vítězku soutěže v pražském Obecním domě. Jedenadvacetiletá bruneta bude Českou republiku reprezentovat v mezinárodní soutěži Miss Universe. V současné době studuje na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Má ráda zimní sporty, tenis, věnuje se tanci.

Českou Miss World 2016 a první vicemiss je dvaadvacetiletá Natálie Kotková z Ústí nad Labem. Titulem Česká Miss Earth 2016 a druhé vicemiss se pyšní osmnáctiletá Kristýna Kubíčková. Obě budou Česko také reprezentovat na zahraničních soutěžích.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Na snímku zleva druhá vicemiss Kristýna Kubíčková, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková a první vicemiss Natálie Kotková

Deset finalistek se při soutěži představovalo postupně. Nejprve se ukázaly při promenádě v šatech. Po odvysílání medailonku, v němž se jednotlivé finalistky představily, se předvedly i v plavkách. Dívky absolvovaly také vědomostní soutěž, při které odpovídaly na otázky moderátorů pořadu Leoše Mareše nebo Libora Boučka. Před vyhlášením byly odvysílané ještě záběry ze soustředění v Thajsku a na závěr se dívky promenovaly ve společenských šatech od módní návrhářky Blanky Matragi, která zasedla i v porotě.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Natálie Kotková

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Adéla Rezková

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Nikola Kovaříková

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Lucie Dušková

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Kristýna Kubíčková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám