Hlavní obsah

Česká Miss World Machová boduje, v plavkách se dostala mezi Top 20

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šanghaj/Praha

Česká Miss World Veronika Machová boduje. Dostala se mezi nejlepších Top 20 v soutěži Miss Bikini, doprovodné soutěži Miss World. Postava Veroniky nyní oficiálně patří mezi 20 nejlepších na celém světě.

Článek

„Soutěž se konala přímo na pláži. Na natáčení a focení jsme dostaly červené plavky různých střihů a představily jsme se porotě. Byla jsem nadšená, když ředitelka soutěže Julia Morleyová pak přečetla mezi postupujícími i Českou republiku," prozradila šťastná česká královna krásy.

"Být v první dvacítce ze 120 dívek, to je sen. Jsem opravdu šťastná, že jsem se dostala tak daleko,“ dodala Veronika. Soutěž Miss Bikiny vyhrála reprezentantka Portorika, která automaticky postoupila mezi Top 15 do velkého finále.

Veronika Machová je v Číně už tři týdny. Ubytována je na pokoji s finalistkou z Běloruska, denně nacvičují s dívkami choreografii na finále a začíná cítit únavu.

"Běloruska bydlela s dívkou, která nemluví rusky a vůbec si nerozuměly. Proto ji přestěhovali do mého pokoje. Jen mi vadí, že vstává, jen co jí zazvoní budík. Já jsem velký spáč, a než vstanu, budík šestkrát zaklapnu," usmívá se Veronika.

"Spíme tady tak čtyři hodiny denně. Někdy ani to ne. Máme velmi náročný program. Na večírcích musíme být do noci a ráno zas v půl sedmé s make-upem připravené v lobby baru a denně nacvičujeme 6 hodin choreografii," upřesňuje.

Moře zatím viděla jen díky soutěži Miss Bikini. O koupání si může nechat jen zdát. "Ptala jsem se, jestli se můžeme alespoň vykoupat v bazénu, a bylo mi řečeno, že jsme v práci a ne na dovolené. Takže v padesáti stupních na slunci stojíme na pódiu, máváme a všude nám teče pot," dodala Machová.

Již za necelých deset dní čeká Veroniku finálový večer Miss World 2010. Během něj se 30. října rozhodne, která z uchazeček bude korunována jako nová světová královna krásy.

Reklama

Výběr článků

Načítám