Hlavní obsah

Carolyn prý Kennedymu zahnula s manekýnem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Nový pohled na okolnosti leteckého neštěstí, při němž 16. července 1999 zahynul v osmatřiceti letech syn 35. amerického prezidenta J. F. Kennedy jr. spolu s třiatřicetiletou manželkou Carolyn, nabízí autobiografie herce Michaela Bergina. Tvrdí v ní, že John dobrovolně skoncoval se životem a vzal s sebou na onen svět i svou životní družku, protože se nedovedl vyrovnat s tím, že miluje právě Bergina.

Foto: Archiv CCRVM

Region Slovácko Pas

Článek

Čtyřiatřicetiltý Michael Bergin, který se živí předváděním pánského prádla z modelového domu Calvina Kleina a před kamerou se objevil v populárním televizním seriálu Pobřežní hlídka, uvádí v knize, že od roku 1995 byl milencem Carolyn Bessettové, pozdější manželky mladého Kennedyho. Seznámili se na jedné módní přehlídce.

Láska na první pohled

"Okamžitě jsme poznali, že osudově patříme k sobě, a navázali vášnivý intimní vztah. Narušit jej nemohlo ani to, že se Carolyn měla zanedlouho provdat za jednoho z princů americké společenské smetánky," píše ve své knize Bergin.

Hádky a žárlivost

Ani po svatbě v roce 1996 se její city k mužně vyhlížejícímu manekýnovi nezměnily. Přetrvávající náklonnost k Michaelovi byla prý také příčinou častých domácích hádek u Kennedyů a Johnových nezvladatelných výbuchů žárlivosti.

Jeden z nich ho zřejmě postihl při cestě s Carolyn a švagrovou na plánovanou sešlost kennedyovského klanu na soukromém ostrůvku při pobřeží Maryland a malé soukromé letadlo, které sám pilotoval, strhl do moře.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám