Hlavní obsah

Careyová má ráda bílé prádlo s krajkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEY YORK

Zpěvačka Mariah Careyová nechala více nahlédnout do svého soukromí, když prozradila, že upřednostňuje bílé spodní prádlo. Nepohrdne ale ani barvou růžovou, přičemž nejdráždivější je podle ní černá.

Článek

Careyová prý vlastní stovky podprsenek a kalhotek. "Zbožňuji spodní prádlo s bílou krajkou," prozradila zpěvačka. "Ale také mám ráda růžové prádlo a pak černé, to je skutečně vzrušující," dodala.

Pro jednotlivé kousky si Mariah doma zřídila zvláštní šatnu. Prádlo je v ní vyrovnané podle barev. "Tak si mohu rychleji vybrat," vysvětlila.

Šatna se nachází hned vedle zpěvaččiny koupelny. "Místo toho, abych celá mokrá a nahá běžela až do hlavní šatny, rozhodla jsem se zřídit krásné místo na ukládání spodního prádla. Mohu vyskočit z vany, nahá vběhnout do sousedního pokoje a vklouznout do pěkné soupravy," dodala Careyová.

Reklama

Související články

Mariah Careyové sex nechybí

Ačkoliv se americká zpěvačka Mariah Careyová snaží neustále vypadat co nejsvůdněji, sex prý pro ni v životě neznamená příliš. Důraz podle vlastních slov klade...

Výběr článků

Načítám