Hlavní obsah

Cameron Diazová chce spokojené manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Cameron Diazová doufá, že jednou bude žít ve spokojeném a dlouhotrvajícím manželství. Sama se přitom ještě nevdala, poznamenal internetový server Ananova.

Článek

Diazová by byla ráda, kdyby se její manželství vyvedlo stejně jako jejím rodičům. Ti prý měli vždy velmi pěkný vztah. "Mí rodiče jsou spolu už čtyřiatřicet let, chci se vydat v jejich stopách," podotkla Cameron.

"Jsou mi inspirací. Jejich svazek je tak silný a pevný. Vždycky jsem o něčem podobném snila," odcitoval herečku server ITV.

Herečka se ale k oltáři zatím nevydala. Už dva roky se přitom stýká se zpěvákem Justinem Timberlakem. Několikrát se o jejich svatbě spekulovalo, hudebník však Cameron oficiálně o ruku dosud nepožádal.

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová propadla pokeru

Vášeň pro poker v sobě probudila herečka Cameron Diazová (33), kterou přitom až donedávna karty vůbec nezajímaly. Jen tak z hecu se nechala k jedné z partií...

Výběr článků

Načítám