Hlavní obsah

Calista a Ford: Jsme nesmírně šťastní

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Zprávy o vlastním rozchodu rozesmály herce Calistu Flockhartovou a Harrisona Forda. O údajném odloučení se prý dozvěděli z tisku jako poslední a oba ho vyvracejí. "Jsme nesmírně šťastní," vzkazují světu.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Příčinu k mylnému výkladu zadal jednašedesátiletý Harrison, hvězda filmů o Indianu Jonesovi, když nedávno strávil bujarý večírek v objetí neznámé dívky. Podle očitých svědků dívkám vyprávěl o krizi ve vztahu s Calistou a choval se velmi uvolněně. To ovšem striktně popírá Harrisonova manažerka a mluvčí Patricia McQueeneyová.

Harrison je znechucen

"Mluvila jsem s Harrisonem a potvrdil mi, že s Calistou zůstávají. Navíc jsou prý spolu nesmírně šťastní. Na fotografii, na níž je Harrison v objetí blondýny, je ve skutečnosti majitelka baru, jíž chtěl Harrison udělat radost. Ale teď je znechucen tím, co o něm ostatní návštěvníci baru začali šířit," uvedla Harrisonova mluvčí.

Devětatřicetiletá hvězda seriálu Ally McBealová s Harrisonem dosud žije pouze na hromádce. O svatbě veřejně hovořili již více než před rokem. Přátelé jejich vztah hodnotí jako harmonické a pevné přátelství.

Reklama

Související témata:

Související články

Harrison Ford se rozvedl

Po dlouhých průtazích bylo konečně rozvedeno osmnáctileté manželství hollywoodského herce Harrisona Forda a jeho manželky, scenáristky Melissy Mathisonové....

Výběr článků

Načítám