Hlavní obsah

Bývalého manžela sledovala jako zkušená špionka

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S rozvodem se zřejmě nesmířila třiatřicetiletá Američanka Heather Bamfordová. Ta se totiž rozhodla svého bývalého manžela nadále sledovat. Využila k tomu techniku, kterou možná okoukala v některém ze špionážních filmů. Pomohla si nahrávacím zařízením, které umístila do dětské hračky.

Foto: Profimedia.cz

Zařízení bylo umístěno uvnitř hračky. Ilustrační foto

Článek

Bamfordová z amerického New Jersey umístila nahrávací zařízení do útrob plyšové hračky své dcery. Když pak byla dívenka v péči nic netušícího Dominica Bamforda, otce a bývalého manžela ženy, zaznamenával přístroj každé slovo.

O tom pochopitelně Bamford neměl ani ponětí a o zařízení se dozvěděl náhodou, když v neděli při hře se svojí dcerou zmáčkl ukrytý přístroj, z něhož se začal přehrávat jeho nahraný hlas.

Bamford nečekal a okamžitě kontaktoval policii, která později podezřelou ženu zatkla a poslala do vazby. Z ní sice následně byla propuštěna, ale před soudem bude čelit obvinění z trestného činu obtěžování.

Informaci o tom, jak dlouho bylo zařízení v plyšové hračce umístěno, policie zatím nezveřejnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám