Hlavní obsah

Brunety zaplavily Hollywood

HOLLYWOOD

Éra blonďatých hřív, kterými se donedávna chlubily nejslavnější osobnosti ze světa showbyznysu, zřejmě pomalu skomírá. Celebrity nyní začínají měnit barvu svých vlasů a z původních blondýnek se postupně stávají brunetky. Informoval o tom internetový server Sky News.

Foto: Lenka Luhanová

pozvánka

Článek

Herečka Renée Zellwegerová, Sarah Jessica Parkerová či Charlize Theronová nedávno překvapily, když se na veřejnosti ukázaly s hnědými vlasy. Připojila se k nim posléze také Reese Witherspoonová a kontroverzní modelka Katie Priceová známá pod pseudonymem Jordan.

Dokonce i Britney Spearsová krátce po nedávné svatbě s Kevinem Federlinem zvolila tmavší odstín své kštice. Zpěvačka svou změnu vysvětlila tím, že se chtěla odlišit. Prý se v záplavě peroxidových žen cítila příliš obyčejná.

Touha vypadat intelektuálně

Dámy tak v Hollywoodu zahájily zcela novou tendenci. Zatímco uplynulá léta byla ve znamení především umělých blondýnek, které už začínají nudit, v současné době herečky a zpěvačky raději přesedlávají na tmavší barvy vlasů. Není přitom žádným tajemstvím, že ženy doufají, že tak podtrhnou svou inteligenci a budou vypadat moudřeji.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Dáváte přednost blondýnkám nebo brunetkám?

Mnohé z nich k tomu donutily profesionální závazky, potažmo filmové role. Zellwegerová, Theronová i Witherspoonová v současnosti natáčejí snímky, v nichž vystupují jako brunety. Nový vzhled se jim ale natolik zalíbil, že u něj hodlají nějakou dobu setrvat. Jejich volbu schvalují také kadeřnické salóny, podle nichž je hnědá barva opět v kurzu.

Anketa

Dáváte přednost blondýnkám nebo brunetkám?
Blondýnkám
22,8 %
Brunetkám
58,6 %
Je mi to jedno
18,6 %
Celkem hlasovalo 1372 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám