Hlavní obsah

Brožová popírá poměr s Paroubkovým lobbistou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Kateřina Brožová má údajně poměr s bohatým ženatým lobbistou a jedním z nejbohatších mužů severních Čech Petrem Bendou. Bulvární deník je načapal na rande v centru Prahy. Brožová poskytla Novinkám exkluzivní vyjádření.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Herečka Kateřina Brožová na předvolební kampani ČSSD.

Článek

V úterý v noci strávila Kateřina Brožová s nejbližším spolupracovníkem Jiřího Paroubka a vlivným podnikatelem Petrem Bendou dlouhý večer v restauraci v centru Prahy. Odcházeli až hodinu po zavíračce. Podle deníku Aha! odcházeli v objetí a došlo i na vášnivé polibky. "Opravdu to nebyly přátelské polibky, chovali se jako dva milenci,“ tvrdí fotografové deníku. Má to ale háček. Benda je ženatý a s manželkou Romanou má dvě děti.

"Je to úplná blbost. Nic mezi mnou a panem Bendou není.  Řešili jsme nějaké pracovní věci a jsme jen přátelé," řekla Novinkám Kateřina Brožová.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Petr Benda

"Víc bych to nekomentovala. Řeším pro mě důležitější věci, například migrénu," dodala Brožová. Velké bolesti hlavy herečku trápí od vážné autonehody před sedmi lety. Tenkrát skončila s poraněnou krční páteří a zlomeným obratlem. "Od té doby mám s krční páteří stále trochu problémy a často se ozývají velké bolesti hlavy," vysvětlila.

Populární herečka a zpěvačka je prý momentálně bez partnera. "Na prvním místě je pro mě moje dcera Kačenka," dodala Brožová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám