Hlavní obsah

Britský tisk: Jackson má  dospívajícího syna

NEW YORK

Michael Jackson prý má sedmnáctiletého syna. Omer Bhatti, který v současné době pobývá na Jacksonově kalifornském ranči Neverland, se narodil poté, co zpěvák strávil jednu noc se svou norskou fanynkou. Podle britského večerníku Evening Standard to 46letý americký zpěvák vyzradil svým přátelům.

Foto: Tereza Melišová

8. ročník Equal Pay Day

Článek

"Jackson řekl několika svým nejbližším přátelům, že je chlapcovým otcem a že Omerova matka je norská obdivovatelka, s níž strávil někdy kolem roku 1987 jednu noc," napsal list.

Jackson o Omerově narození mlčel ve snaze zajistit mu bezpečnost a soukromí a posléze údajně poslal dva své zaměstnance do norské metropole Osla, aby jeho potomka vychovávali jako vlastního.

Jiné zdroje ale tvrdí, že Jackson není Omerovým otcem a že se s rodinou Bhattiových poprvé setkal v Tunisu v roce 1996, kde chlapce jen přijal do kruhu svých nejbližších přátel.

Mezitím se zpěvákova bývalá manželka Debbie Roweová snaží domoci společné péče o jejich dvě děti - syna Prince Michaela I. a dcerku Paris. Jackson má ještě druhého syna Prince Michaela II. V televizním dokumentu kdysi odhalil, že ho počal se ženou, která mu byla naprosto cizí. "Použil jsem náhradní matku a své spermie. Ta žena mě vůbec neznala," prohlásil tehdy zpěvák.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonovo ucho zachránilo jeho nos

Michael Jackson se podrobil další plastické operaci, kterou provedl německý profesor Werner Mang. Tentokrát si prý zákrok vyžádal zpěvákův nos. K úpravě byla...

Výběr článků

Načítám