Hlavní obsah

Britská rodina bojovala s prázdnou peněženkou, teď vyhrála 4,5 miliardy korun

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Suffolk

K pohádkovému jmění přišli Gillian a Adrian Bayfordovi z britského Suffolku. V loterii totiž minulý týden vyhráli 148,6 miliónů liber, což je v přepočtu přes 4,5 miliardy korun, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Manželé vyhráli přes 4,5 miliardy korunVideo: Reuters

 
Článek

Manželé Bayfordovi, kteří dosud každý měsíc řešili problém, jak vyjít s penězi, v pátek vyhráli druhý největší jackpot v historii země. „Podívala jsem se na manžela a viděla jsem, že je úplně bledý. Nikdy takhle nevypadal, jenom když byl nemocný. Tak jsem si řekla, že má možná pravdu, radši to dvakrát zkontroluju. Podívala jsem se do mobilu, ověřila jsem to v televizi a na internetu. Pak jsme se na sebe koukli a začali jsme se smát,“ uvedla Gillian Bayfordová.

Jedenačtyřicetiletý majitel hudebního obchodu Adrian je prý velký šprýmař, když tedy členy rodiny informoval o neskutečné výhře, nikdo mu nevěřil. „Zavolal jsem rodičům v půl jedenácté dopoledne. Rád vtipkuju, takže si mysleli, že si vymýšlím. Ale pak si vyslechli ještě Gillian a uvěřili nám,“ popsal.

Manželé, kteří jsou spolu osm let, mají dvě malé děti: čtyřletého syna a o dva roky starší dceru. I ti samozřejmě zaznamenali, že se doma děje něco výjimečného. „V sobotu ráno se mě dcera ptala: mami, a je to dost peněz na to, abychom mohli jít do pizzerie na čaj," řekla šťastná výherkyně.

Rodina prý strávila zbytek noci tím, že hledala na internetu, za co peníze utratí. Už se nechali slyšet, že si pořídí vysněný dům s moderní kuchyní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám