Hlavní obsah

Britská rodina: Beckham ve Španělsku? Stěhujeme se za ním.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN/ALICANTE

Oddanost k idolům nezná mezí. Posledním případem je rodina z města Cornwall ve Velké Británii, která v minulosti zcela propadla hvězdnému páru Davidu a Victorii Beckhamovými. Manželé Phil a Derry Hodgesovi se poté, co jejich "hvězdy" odešly do Španělska, rozhodli za nimi přestěhovat.

Foto: PČR
Článek

"O naší cestě za sluníčkem na jih Evropy rozhodla nejstarší dcera - Jenna," přibližují manželé, donedávna skalní fanoušci fotbalového klubu Manchaster United, své rozhodnutí v britském bulvárním deníku The Sun. "Když jsem slyšela, že odcházejí, řekla jsem: Miluji Davida a Victorii. Myslím si, že můj osud je vzít si Brooklyna a zpívat s Posh," pokračuje 14letá Jenna.

Už se stěhují

Rodina zakoupila dům v Alicante za sumu blížící se v přepočtu na naše koruny devíti miliónům Kč. Volbu místa vysvětlují prostě: "Věděli jsme, že David půjde do Barcelony, nebo Realu - zvolili jsme proto sídlo tak, abychom to neměli ani do jednoho z měst příliš daleko. Nyní nám to zabere maximálně, a to na obě strany, tři hodiny jízdy," tvrdí Phil. Dodává, že to nemají daleko ani na mezinárodní letiště v Murcia, odkud jim to trvá do Manchasteru jen 2,5 hodiny. Z jejich starého bydliště, Cornwallu, přitom museli vždy při cestě za Davidem sedět v automobilu nepřetržitě 6 hodin.

Pětičlenná rodina - Phil, Derry, Jenna a 11letí Laura-Jane a Jason, se v Alicante už údajně zabydluje. Z Británie odvezli jen osobních věcí, mimo jiné šest krabic suvenýrů zachycujících jejich idoly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám