Hlavní obsah

Britney Spears má zákaz styku se svými dětmi

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Britney Spears, matce dvou synů, soud zakázal vídat se se svými syny, jelikož se nedostavila na testy přítomnosti drog. Britney se měla měla zdržet požívání alkoholu a drog, navštěvovat psychologickou a rodičovskou poradnu.

Článek

Zpěvačka, která prohrála soudní bitvu o opatrovnictví svých dětí se svým ex-manželem Kevinem Federlinem, dostala od soudu celou řadu nařízení, kterých se měla držet, aby alespoň mohla své syny vídat.

Mimo jiné se měla zdržet požívání alkoholu a drog, navštěvovat psychologickou a rodičovskou poradnu, dlouhodobě se podrobit pozorování, zda je vyzrálá matka a především podstupovat náhodné testy na drogy.

Jak ale uvedl soudce Scott Gordon, Britney mu nedala jinou možnost, než jí styky s dětmi úředně přerušit.

"Dokud nepochopí, že soudní příkazy platí i pro hvězdu její velikosti, svoje děti neuvidí. Nechci je vystavit jakémukoli nebezpečí," uvedl soudce s tím, že má Britney týden na to, aby se dala dohromady, než se bude konat další soudní stání.

Reklama

Související články

Elton John nabízí pomoc Britney Spearsové

Zpěvák Elton John (60) se už nemůže dívat na to, jak vyvádí bývalá popová hvězda Britney Spearsová (25) a rozhodl se ji postavit znovu na nohy....

Výběr článků

Načítám