Hlavní obsah

Britney porodí v září, prozradila její sestra

NEW YORK

Americká zpěvačka Britney Spearsová své první dítě porodí letos v září. Vyzradila to její mladší sestra Jamie-Lynn. Upřesnila tak datum narození prvního zpěvaččina potomka, o němž se dlouho jen spekulovalo.

Článek

Spearsová nikdy neupřesnila, kdy se dítě narodí. Stále jen opakovala, že to bude asi na podzim. Čtrnáctiletá Jamie-Lynn nyní v pořadu americké televize Zoey 101 upřesnila, že miminko na svět přijde v září.

Na další detaily však byla skoupá. Britney nechtěla nikdy ani sdělit pohlaví svého potomka, americká média se však domnívají, že by to mohla být dvojčata. [celá zpráva] Mladší sestra to však odmítla potvrdit.

Jamie-Lynn se nicméně na nový přírůstek do rodiny velmi těší. "Nemůžu se dočkat. Už jsem pro miminko nakoupila v obchodech plno věcí a ještě to nekončí," řekla.

Třiadvacetiletá Britney Spearsová je vdaná za tanečníka Kevina Federlineho, který je otcem očekávaného dítěte.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová si těhotenství užívá

Popová zpěvačka Britney Spearsová, která očekává narození svého prvního potomka, si i přes občasné nevolnosti těhotenství užívá. Nejvíce se jí přitom líbí,...

Těhotná Spearsová přišla sexu na chuť

Americká zpěvačka Britney Spearsová prozradila, že ji těhotenství baví. Prý jí vůbec nevadí, když ji náhle přepadne hlad. Se zalíbením si prohlíží snímky...

Výběr článků

Načítám