Hlavní obsah

Britka získala řidičák po 33 letech pokusů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Bylo jí sedmnáct, když poprvé usedla v autoškole za volant. A když se v padesáti letech podařilo Venidě Crabtreeová konečně udělat řidičské zkoušky, plná radosti vřele objala svého dlouholetého učitele jízdy.

Článek

Paní Crabtreeová, která bydlí nedaleko Oxfordu, odhaduje, že se o řidičské oprávnění pokoušela "asi čtyřicetkrát". V posledních devatenácti letech jí byl učitelem pan Coenen, s nímž také za ta léta navázala přátelství a loni ho dokonce pozvala na svou svatbu.

Po zdárném vykonání poslední zkoušky paní Crabtreeová, která nikdy neztratila naději, že se jí nakonec podaří taje řidičského umění zvládnout, objala nejen svého učitele, ale i zkušebního inspektora.

Šampaňským neslavil

Žena, která vystřídala sedm učitelů jízdy a zaplatila desetitisíce liber za autoškolu, si posledního z nich velice pochvalovala. "Je to velmi dobrý učitel," prohlásila.

Bez ohledu na dlouholeté přátelství a snahu si ale pan Coenen nemohl pochutnat na šampaňském, které při této příležitosti jeho žačka otevřela. "Řídí," okomentovala to stručně paní Crabtreeová.

Reklama

Související články

Britka se řidičáku dočkala po devíti letech

Tisíc tři sta jízd, v přepočtu 300 000 korun a spoustu času, tolik stálo jednu Britku získání obyčejného řidičského průkazu. Devítileté úsilí nakonec přineslo...

Výběr článků

Načítám