Hlavní obsah

Britka zavřela firmu, aby mohla veškerý čas trávit se svým umírajícím psem

Důvody pro ukončení pracovní činnosti mohou být různé. Důkazem je Britka Megan Marshallová, která zavřela svoji firmu v britském Readingu, aby se mohla na plný úvazek starat o svoji umírající fenku labradora Sashu. Milovanému psovi dokonce vytvořila tzv. bucket list, tedy seznam věcí, které s ním chce před jeho smrtí stihnout.

Foto: Profimedia.cz

Megan Marshallová se svojí milovanou Sashou

Článek

Fenka s Marshallovou žije už přes 15 let. Aktuálně však trpí demencí a dalšími zdravotními problémy a její životní cesta se bohužel neodvratně chýlí ke konci.

Britka proto udělala radikální rozhodnutí, díky kterému se svému čtyřnohému miláčkovi může věnovat nepřetržitě.

V pondělí utrácíme psa, nemáte někdo sníh? Neobvyklá výzva dojala internet

Koktejl

„Vždycky jsem měla problémy s duševním zdravím. Řídila jsem firmu, která mě vyčerpávala a zdraví Sashi se stále zhoršovalo. Bylo těžké to vybalancovat, a tak jsem podnik zavřela a veškerý čas začala věnovat jí. A potom mě napadl bucket list,“ svěřila se serveru LADbible.

Dvojice už společně stihla například navštívit pláž, pochutnat si na zmrzlině, užít si výstavu psů či oslavit narozeniny. Labradorka Sasha rovněž navštívila Santu Clause, zoologickou zahradu, pečovatelský dům a zažila focení u profesionálního fotografa.

Muž vzal milovaného umírajícího psa na kolečku na poslední výšlap

Koktejl

„Vím, že se její ztrátou budu velmi trápit, tohle mi ale dodává pocit, že jsem udělala vše, co jsem mohla. Vím, že ji to dělá šťastnou,“ uzavřela Marshallová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám