Hlavní obsah

Bohuš Matuš : Hledám starší slečnu

– PRAHA
Novinky, Korzo

"Před dvěma měsíci jsem se rozešel s dvacetiletou přítelkyní. Dohodli jsme se, že půjdeme každý svou cestou, protože deset let věkového rozdílu mezi námi bylo přece jen občas znát, a já jsem některé věci kolem ní nechápal... Takže hledám novou slečnu, ale mohla by být trochu starší, tak asi něco kolem 24 let," řekl s nadsázkou 30letý zpěvák Bohuš Matuš.

Foto: Mirka Hrbáčová

Logo kampaně

Článek

Přes léto neměl zpěvák na hledání nové lásky moc času, neboť ho téměř celé strávil v nahrávacím studiu, kde pracoval na nové desce.

"Na desce jsme se domlouvali se skladatelem Jiřím Škorpíkem snad tři roky, ale pořád nebyl čas. Ale protože jsme to zase neuspěchali, bude to stát za to. Asi nejvíc jsem nadšený z několika písniček, které jsou v jihoafrickém stylu. To mě na první poslech hrozně vzalo. Skvělé motivy, skvělé rytmy..."

Album v říjnu

V současné době se album s názvem Nestihl jsem říct dokončuje a mělo by vyjít během října. A co nestihl říct sám Bohuš a chtěl by to napravit? "Chtěl bych poděkovat těm patnácti tisícovkám lidí, kteří si koupili moje první album."

Vedle nového alba dělá Bohušovi už měsíc radost jeho nové auto Škoda Octavia, ale pražský provoz mu prý dává zabrat. "Jezdím teprve měsíc, takže je to náročné. Ty pomalu se rozjíždějící dlouhé fronty aut, to je něco! Ale už se začínám orientovat a dojedu všude, kam potřebuju. A zatím jsem bez kolize," pochlubil se zpěvák, ale hned se přiznal, že na dlouhé trasy si ještě netroufá a řízení přenechává zkušenějším řidičům.

Bratislava čeká

"Zrovna se chystáme do Bratislavy, kde budeme vystupovat s muzikálem Johanka z Arku. Vezu ještě Lucku Bílou, ale řídit bude asi Petr Kolář..." V příštích měsících čekají Bohuše samé příjemné věci : "Mám před sebou křest CD z muzikálu Romeo a Julie a v lednu pak dovolenou v Egyptě, kam poletím se svými manažerkami."

Reklama

Související témata:

Související články

Matuš odřekl účast v muzikálu Bídníci

Kvůli zdravotním problémům nebude v muzikálu Bídníci účinkovat zpěvák Bohuš Matuš. Který měl ztvárnit Mária. Už několik měsíců ho trápí chronický zánět...

Výběr článků

Načítám