Hlavní obsah

Blbá blondýna Iva Pazderková přiznala zdravotní problémy

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iva Pazderková, populární "blbá blondýna" z pořadu Na stojáka bude hrát v muzikálu. Přijala hlavní ženskou roli v připravovaném muzikálu Je třeba zabít Davida. Novinkám přiznala, že je tak časově zaneprázdněná, že se jí to již začíná podepisovat na zdraví.

Článek

Pazderkovou přesvědčil především režisér představení Radek Baláš. "Chtěla jsem s ním hrozně pracovat. Dostala jsem do muzikálu nabídku od producenta Oldřicha Lichtenberga a po přečtení scénáře jsem kývla," řekla Novinkám Pazderková.

Od herečky, která se komerci doposud vyhýbala, by hraní v muzikálu v divadle Hybernia čekal málokdo.  "Nemám ráda zneužívání slova komerční. Ozvlášť u divadla. Podle mě je buď představení dobré nebo špatné. Naopak jsem ráda, že divadlo Hybernia nemá problémy s návštěvností," vysvětlila "blbá blondýna".

V muzikálu hraje Pazderková doktorku Natalickou, vedoucí ateliéru teorie a kritiky a současně jeptišku Hildegardu. "Hraji doktorku, která je přesvědčená, že má patent na to co je umění a co není," prozradila Pazderková.

Za sebou už má první zkoušky. Časově je Iva Pazderková velmi vytížená. "Ráno rádio, pak zkouška, odpoledne zkouška, večer vystoupení nebo představení v divadle. Je toho opravdu dost. Ale dokud má na to člověk věk a zdraví slouží, tak to jde," vysvětluje. "Je ale pravda, že na tom zdraví se mi ta pracovní vytíženost už podepisovat začíná," dodala.

V muzikálu Je třeba zabít Davida se vedle Pazderkové objeví Ivan Vyskočil, Lumír Olšovský, Bára Štěpánová, Bohouš Josef, Aleš Háma a další známé tváře. Premiéra je naplánována na 28. dubna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám