Hlavní obsah

Billy Bob Thornton je počtvrté otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Rodina Billy Boba Thorntona se rozrostla o nového člena. Americký herec se již počtvrté stal tatínkem. Holčička se jmenuje Bella. O jejím narození informoval ve středu hercův manažer Arnold Robinson.

Foto: Alliance Française de Plzeň

Třetí říjnové pondělí začíná 24. ročník festivalu Bonjour Plzeň!, který až do 5. listopadu zpestří dění v Plzni frankofonní kulturou.

Článek

Bella po narození vážila 2,8 kilogramu, upřesnil Robinson a dodal, že novopečená maminka, devětatřicetiletá Connie Anglandová i dítě jsou v dobrém zdravotním stavu. Žádné další podrobnosti nebyly zveřejněny.

Zatímco Connie bude plnit rodičovské povinnosti úplně poprvé, devětačtyřicetiletý Thornton má ze dvou předešlých manželství tři potomky - dceru Amandu, která se narodila v době trvání jeho svazku s Melissou Lee Gatlinovou, a dále dva syny Williama a Harryho. Ti se narodili Thorntonově bývalé manželce Pietře Dawn Cherniakové.

Herec byl rovněž ženatý s populární herečkou Angelinou Jolieovou, s níž se rozvedl v květnu 2003. Děti spolu nikdy neměli.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám