Hlavní obsah

Beckhamovi zakoupili rezidenci v Španělsku

MADRID

Ostře sledovaný slavný pár Victoria a David Beckhamovi si dopřál novou nemovitost. Před pár dny manželé koupili rezidenci ve Španělsku, která je vyšla na 6,2 miliónu dolarů.

Foto: Radomír Pavlíček

Banát

Článek

Rodina fotbalového hráče vlastní dům již potřebovala. Od loňského roku, kdy Beckham přestoupil z Manchesteru United do španělského Realu Madrid, žili manželé i se svými dvěma synky převážně po hotelích nebo v pronajatém domě.

Nové luxusní sídlo, které splňuje jejich očekávání, se nachází na předměstí metropole Madrid. Je v něm pět ložnic, nechybí bazén a rozlehlá zahrada s mnoha stromy, která se rozkládá na osmi tisících metrech čtverečných. Beckhamovi v něm ještě nebydlí, ale prohlásili, že se do něj brzy nastěhují.

David se učí španělsky

Manželé koupi domu uspíšili zřejmě také proto, že očekávají narození svého třetího potomka. Ten by měl světlo světa spatřit v březnu příštího roku. Stane se sourozencem pětiletého Brooklyna a dvouletého Romea.

Rodina Beckhamových se ve Španělsku hodlá dlouhodobě usadit. Kromě bydlení David zajistil Victorii práci a zapsal své děti do školky. Sám se začal učit španělsky. Doufá, že již brzy bude poskytovat rozhovory právě v této řeči. Doposud odpovídal novinářům výhradně anglicky.

Reklama

Související témata:

Související články

Člen Beckhamovy ochranky napadl fotografa

Francouzský fotograf podal stížnost na člena osobní ochranky fotbalisty Davida Beckhama, který ho měl údajně fyzicky napadnout, zmlátit a vhodit do vody...

Cizí muž se vloupal do Beckhamova domu

Luxusní sídlo manželů Davida a Victorie Beckhamových ležící v severní části Londýna chtěl v neděli vykrást cizí muž. Přelezl přes dvoumetrovou zídku, která...

Victoria Beckhamová čeká třetí dítě

Britská zpěvačka Victoria Beckhamová, jejíž manželství se slavným fotbalistou se na jaře zdálo být v troskách, čeká třetí dítě. Podle londýnského listu Daily...

Výběr článků

Načítám