Hlavní obsah

Beckham věří, že mu náramek vylepší sexuální prožitek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalová hvězda David Beckham (32) propadl kouzlu mystického náramku vyrobeného z drahých kamenů a křišťálu. Šperk obsahuje také svitek pergamenu, na kterém je napsána mantra, která má jeho nositeli zaručit lepší sexuální výkony, prožitek, zdraví a pracovní úspěchy.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista David Beckham na jedné z četných reklam. Ilustrační foto.

Článek

Náramky, které jsou nejnovějším hitem Hollywoodu, začali nosit kromě Beckhama také Britney Spearsová, Heidi Klumová nebo Courtney Loveová. Prodávají se v předních klenotnictvích od 50 do 600 dolarů, podle velikosti a kvality kamenů.

Jak tisku prozradil mluvčí klenotnické firmy Energy Muse, která náramky vyrábí, firma je obrovským zájmem zákazníků nadšená.

"Jsme nadšeni, že naše mystické náramky začaly nosit celebrity. Od té doby, co ho začal pravidelně nosit David Beckham s Victorií, nám několikanásobně vzrostly prodeje," nechal se slyšet mluvčí s tím, že náramky zaručeně fungují a přinášejí svým nositelům přesně co slibují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám