Hlavní obsah

BALDACHÝN: Pravá tvář Václava Havla

Novinky, Tomáš Baldýnský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

A jako obvykle v pátek je zde pravidelný magazín Baldachýn se vším, o čem se jinde nepíše. Například o tom, že režisér Pána prstenů je pošuk, že útok německých nudistek na Českou republiku pravděpodobně nehrozí a o tom, z čeho je kožich ministryně Součkové. A pak tady máme to šokující odhalení pravé tváře Václava Havla. Ale to až nakonec. Tak chutě do toho!

Foto: Foto archiv.

Pavel Balík přebírá čestné vyznamenání z rukou rakouského velvyslance.

Článek

minulém Baldachýnu jsem rozvířil hladinu událostí tím, že jsem jako první zmínil reálnou možnost, že by Česká republika mohla být v brzké době postižena invazí nahých Němek. Děkuji vám za řadu zajímavých dopisů k tomuto tématu, z nichž vyjímám: "Der kleine hat deine Augen, schick uns irgendein Geld..."*, ne raději vyjmu nějaký jiný. Například tento: "přečetl jsem si Tvůj článek a rovněž se podíval na fota oněch nahých Němek. Asi Tě zklamu, ale dívka pod pseudonymem Anna K je zaručeně Češka. Můžeš s ní pokecat na Leo Erotic show či Leo erotic chat. Já jsem s ní chatoval před několika týdny a mluvila výborně česky a nezmiňovala se o tom, že by byla cizinka. Na Leo show si říká Iveta." a nebo tento: "v poslednim Baldachynu jste uvedl odkaz na nahou damu na Karlove moste. Nevim zda-li stale patrate po totoznostech, ale tato dama neni zrovna dama, ale uplne pitoma Helena Porkertova. No tak to je ode me asi vsechno."

Buď vám vzdán dík, nesmírně se mi ulevilo. Obě dámy, které jsem považoval za předvoj vojska německých neonudistů, jsou tady doma. Musím se ještě hodně učit... hodně učit.

--------------------

* Poznámka pod čarou: Tuto německou větu (česky znamená "Ten malý má oči jako ty, pošli nám nějaké peníze...") jsem chtěl nechat pro němčiny neznalé přeložit internetovým překladačem InterTran do češtiny. Výsledek si můžete zkontrolovat na této stránce. Zní: "člen určitý krátký 3sgprézod have tvůj eyes , obratnost us nějaký peníze". Myslím, že ten překladač se už úplně zbláznil...

--------------------

- Jak mnohé deníky okomentovaly, vyrazila ministryně zdravotnictví před vánoci na návštěvu do psího útulku v Praze-Tróji v kožichu. Na této stránce tuto neblahou návštěvu popisují v odstavci s titulkem "Vánoční aktivity paní ministryně": "Paní ministryně přišla v kožiše. Inu proč ne, ve středu byla zima. Ale pro ochránce zvířat, kam pejskaři rozhodně patří, je kožich něco jako červený šátek pro býka. A tak paní ministryně musela odpovídat na otázky, z jakého to že je zvířete ten kožich co měla na sobě a proč si ho koupila, když má tak ráda zvířata a nosí jim o Vánocích pamlsky. Odpověděla, že neví, kožich má prý po mamince a měla ho jen proto, že by jí bez kožichu byla zima. Nevím zda její odpovědi uspokojí ochránce zvířat. Jak je vidět pořád platí to staré přísloví, že šaty dělají člověka."

- Jak mnohé deníky okomentovaly, vyrazila ministryně zdravotnictví před vánoci na návštěvu do psího útulku v Praze-Tróji v kožichu. Na této stránce tuto neblahou návštěvu popisují v odstavci s titulkem "Vánoční aktivity paní ministryně": "Paní ministryně přišla v kožiše. Inu proč ne, ve středu byla zima. Ale pro ochránce zvířat, kam pejskaři rozhodně patří, je kožich něco jako červený šátek pro býka. A tak paní ministryně musela odpovídat na otázky, z jakého to že je zvířete ten kožich co měla na sobě a proč si ho koupila, když má tak ráda zvířata a nosí jim o Vánocích pamlsky. Odpověděla, že neví, kožich má prý po mamince a měla ho jen proto, že by jí bez kožichu byla zima. Nevím zda její odpovědi uspokojí ochránce zvířat. Jak je vidět pořád platí to staré přísloví, že šaty dělají člověka." Zkrátka a dobře: už poněkud provařená historka o ministryni s nedostatkem citu. Svědectví mojí ženy, zveřejněné až dnes, však mění úplně všechno. Paní ministryně totiž není ňouma, ale totální king s nervy jako provazy. Dámy a pánové, ten kožich byl ZE PSA!!! Moje žena to pozná na první pohled... z důvodů, které bych tady nerad rozmazával (už brzy ho pietně pohřbíme), a je si absolutně jistá.

Žena, která vyrazí do psího útulku v kožichu ze psa, si zaslouží naši úctu. Ale nechtěl bych ji potkat, až půjde do kojeňáku...

- Daniel Dočekal na svém serveru Pooh.cz porovnává "starý" a "nový" Baldachýn Novinek a dochází k závěru, že se z Baldachýnu stala "ubohá sbírka textů bez ladu a skladu". Laskavě dochází k závěru, že chyba není ve mně, ale ve faktu, že nové Novinky zatím neumožňují autorům vkládat obrázky do textu. Je to od vás milé, Danieli, ale musím nesouhlasit. Kdybych se trošku snažil, tak ten problém vyřeším. Hele...

- Daniel Dočekal na svém serveru Pooh.cz porovnává "starý" a "nový" Baldachýn Novinek a dochází k závěru, že se z Baldachýnu stala "ubohá sbírka textů bez ladu a skladu". Laskavě dochází k závěru, že chyba není ve mně, ale ve faktu, že nové Novinky zatím neumožňují autorům vkládat obrázky do textu. Je to od vás milé, Danieli, ale musím nesouhlasit. Kdybych se trošku snažil, tak ten problém vyřeším. Hele... (___)

- Daniel Dočekal na svém serveru Pooh.cz porovnává "starý" a "nový" Baldachýn Novinek a dochází k závěru, že se z Baldachýnu stala "ubohá sbírka textů bez ladu a skladu". Laskavě dochází k závěru, že chyba není ve mně, ale ve faktu, že nové Novinky zatím neumožňují autorům vkládat obrázky do textu. Je to od vás milé, Danieli, ale musím nesouhlasit. Kdybych se trošku snažil, tak ten problém vyřeším. Hele... (___)(o .o)

- Daniel Dočekal na svém serveru Pooh.cz porovnává "starý" a "nový" Baldachýn Novinek a dochází k závěru, že se z Baldachýnu stala "ubohá sbírka textů bez ladu a skladu". Laskavě dochází k závěru, že chyba není ve mně, ale ve faktu, že nové Novinky zatím neumožňují autorům vkládat obrázky do textu. Je to od vás milé, Danieli, ale musím nesouhlasit. Kdybych se trošku snažil, tak ten problém vyřeším. Hele... (___)(o .o). (_)

... kravička! Ta chyba je ve mně, Danieli!

- Stránka GiveBoobs.com má všeříkající podtitul: "Pomozte dívce vyplnit svetr". V poslední době se na internetu rozmáhají stránky, jejichž majitelé žádají zcela cizí lidi, aby jim dali peníze na nějaký konkrétní účel. Tato dívka si přeje peníze na chirurgické zvětšení ňader. Odměnou donátorům má být zveřejnění fotografií zachycujících výsledek akce. Fascinující je, že Michelle už získala 2000 dolarů! Začínám zvažovat vyhlášení internetové sbírky na nový kožich pro mou ženu - buď umělý a nebo z nějakých zvířat, které nemáme rádi... Na kolik by tak mohl přijít kožich z krtka?

- Tady si můžete nechat vyrobit kondomy s volitelnou fotografií a doplňkovým textem. Ve fotografii mám jasno - chtěl bych tam Jaroslava Tvrdíka (je to guma), ale nad textem váhám. Pomůžete mi?

- Lidé ve frontách na druhý díl Pána prstenů jen málokdy znají předchozí tvorbu režiséra této trilogie Petera Jacksona. Pokud byste si zrovna vy chtěli tuto mezeru doplnit, neprohloupíte. Jackson nenatočil žádný špatný film. A který mám já nejradši? Asi jeho jediný loutkový snímek zvaný "Meet the Feebles" (Seznamte se s Feebleovými), plný roztomilých plyšových zvířátek - krokodýla závislého na heroinu, králíka nakaženého "králičím AIDS", pavouka, který natáčí sado-masochistická videa a mnoha dalších. Film končí obrovským masakrem, v němž obézní hrošice postřílí většinu hrdinů těžkým kulometem. Víte - to, že je Peter Jackson bůh, jsem věděl už tenkrát!

- Petice za omilostnění sochaře Pavla Opočenského je zde, seznam signatářů tady. Opočenskému jistě u jakéhokoli prezidenta republiky pomůže fakt, že jedním ze signatářů je "Radek Adamec (Mrtvý anděl Velmistrem zlořečený)". Stránky Mrtvého anděla tuná.

PRAVÁ TVÁŘ VÁCLAVA HAVLA

Daniel Dočekal napsal, že v nových Baldachýnech "odkaz na fotogalerie dávo ztratíte ze zřetele okamžikem prvního rolování". Možná má pravdu, proto to musíme změnit. Rozhodl jsem se proto zásadní odhalení tváře Václava Havla ukrýt právě ve fotogalerii. Pokud vám připadalo, že se Václav Havel rozloučil se svým prezidentováním vlažným a nanicovatým projevem, vězte že to tak nebylo. Václav Havel připravil v závěru projevu národu opravdový šok. Bohužel právě v okamžiku, kdy se projev blížil k zásadnímu okamžiku, zmatený televizní technik pustil reklamu a vy jste o to překvapení přišli. Díky Baldachýnovi uvidíte dvě unikátní fotografie Václava Havla bez masky. Takže teď vyjeďte po stránce nahoru a klikněte na fotogalerii... Hezký den!

P. S. HA! HA! HA! HA!

Reklama

Související články

Baldachýn: Hrozba nahých Němek

Vítejte v podivuhodném světě Baldachýna. Dnes se nebudeme ale věnovat jenom nahým Němkám, ačkoli je to téma, které dnes otřásá českou politickou scénou....

Výběr článků

Načítám