Hlavní obsah

Automechanik rozbil zákazníkovo lamborghini za sedm miliónů

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Staveley

Sedmatřicetiletý Andrew Mitchinson pracuje 20 let jako automechanik. Nikdy ve své kariéře nenaboural žádné auto. Až teď. A jak se říká: když už, tak už. Při zkušební jízdě totiž před několika dny zničil zákazníkovo super luxusní Lamborghini Murciélago v přepočtu za sedm miliónů korun, informoval server thewestmorlandgazette.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Automechanik naboural při kontrole zákazníkovo luxusní auto

 
Článek

Mechanik vzal stříbrné lamborghini na krátkou zkušební jízdu po britském Staveley. Na mokré silnici pokryté listím ale narazil do obrubníku, auto se otočilo a narazilo do zaparkovaného Fordu Focus.

„Jel jsem jen na dvojku, abych vyzkoušel brzdy. Opravdu nevím, co se stalo. Určitě jsem nemohl jet rychleji než 40 až 50 kilometrů v hodině, jestli vůbec,“ uvedl Mitchinson. „Bylo to neskutečné. Byl jsem zničený, protože jsem věděl, že to je drahé auto,“ dodal.

Model, kterého bylo na celém světě vyrobeno jen něco málo přes čtyři tisíce kusů, patřil šestačtyřicetiletému podnikateli Stephenu Leahymu.

Servis patří Mitchinsonovu otci Alanovi. „Je to poprvé, co naboural zákazníkovo auto. A to je tady už 20 let. Projížděl tisíce aut,“ poznamenal s tím, že syn i vozy v servisu jsou pojištěné. Lístek s detaily o pojišťovně našel také za stěračem majitel nabouraného fordu.

Majitel auta, které mělo najeto 40 000 kilometrů, se bojí, že nehoda snížila možnou prodejní cenu jeho vozu. Mechanik odhaduje škodu na obou vozidlech na zhruba 630 tisíc korun. Případ už vyšetřuje policie, nikdo ale zatím nebyl zadržen ani obviněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám