Hlavní obsah

Australský pár našel v deskové hře z bazaru diamantové prstýnky za statisíce

Velké překvapení čekalo před nedávnem na mladý australský pár žijící v kanadském Torontu. V deskové hře, kterou koupili v bazaru v souvislosti s návštěvou svých rodičů, totiž nalezli šest diamantových prstýnků, jejichž hodnota činí 18 tisíc kanadských dolarů (více než 300 tisíc korun), píše server Yahoo7.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„S rodiči jsme žádný velký večírek neplánovali, a tak jsme v bazaru za dva dolary (asi 35 korun) zakoupili deskovou hru,“ řekl serveru Yahoo7 sedmadvacetiletý rodák ze Sydney Chris Lightfoot.

„Když jsme se pak dostali k hraní, moje matka začala z krabičky vytahovat jeden diamantový prsten za druhým. Nevěřili jsme vlastním očím,“ popsal nečekanou situaci Australan.

Ještě větší překvapení na ně však čekalo při zjišťování celkové hodnoty prstýnků. Nalezené šperky mají totiž v součtu cenu přes 300 tisíc korun.

A s ohledem na to, že se jim nepodařilo najít původního majitele hry, rozhodli se si prstýnky ponechat. „Až nám vyprší vízum, koupíme si asi loď a vydáme se na Bahamy,“ prozradil plány se svou přítelkyní Lightfoot.

Reklama

Výběr článků

Načítám